Om foreningen / Medlemskap

Flerbruket er en forening som holder til i tidligere Gamle Østby Skole. Flerbruket har som formål å drifte og utvikle en arena for skaping, utvikling og presentering av mangfoldige kunstneriske uttrykk av høy kvalitet. 

Per i dag er lokalene tilrettelagt tre hovedfunksjoner: kunstneriske arbeidsopphold for grupper m/overnatting, innspilling av musikk/studiovirksomhet, og konsertvirksomhet/visningslokaler. 
Så langt er det spilt inn over 20 utgitte plater på Flerbruket, og det har vært over 60 forskjellige grupper som har gjennomført arbeidsopphold! Det har vært gjennomført 6 konsertarrangement, hvorav 4 av disse har vært Flerbrukets tradisjonelle sommerarrangement!

Ideen om Flerbruket ble til i romjulen 2016. Vi har store planer for Flerbrukets fremtid og jobber mot at det skal kunne bli det som ligger i navnet, nemlig et flerbrukshus for kunst og kultur, en sosialt og kreativt sted!

Medlemskap:
Som medlem i Flerbruket får man medlemspris på arbeids- og studioopphold, rabattert billettpris på Flerbrukets arrangementer, samt invitasjon til Flerbrukets medlemsarrangementer og dugnader(svært få og helt frivillige). Som medlem blir man å betrakte som et høyt æret støttemedlem eller evt. en “Flerbruker” om man vil.

Flerbruket er en registrert jazzklubb i Norsk Jazzforum og ønsker å være en jazzklubb som arrangerer konserter for et lokalt og tilreisende publikum, men også å være en klubb for våre medlemmer, hvor de fleste er musikere.  Vi har en ide i emming om  “musiker-møter” / “jamsessions” for våre medlemmer, i tillegg til de ordinære arrangementene våre. Dette vil være sosiale arrangement, hvor man får muligheten til å møtes, spille og ha det hyggelig sammen. Arrangementene vil ha matservering og vil kreve forhåndspåmelding samt en liten deltakeravgift- det kunstneriske innholdet skapes av deltakerne.

Medlemskontingenten er på 100,- og faktura vil bli sendt ut i begynnelsen av hvert kalenderår.
Ønsker du å bli medlem: send mail til flerbruket@gmail.com

 

%d bloggere liker dette: